Lånen.se

Businesscredit företagslån

Businesscredit företagslån

(4,0)

Businesscredit företagslån har utgått och går inte längre att teckna.

Belopp: 10 000 – 500 000 kr
Löptid: 3 mån – 1 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos Bisnode
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos Bisnode
Utbetalningstid: 1 – 2 bankdagar
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-19. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Du betalar en fast kostnad varje månad
  • Snabbt besked och utbetalning

Nackdelar

  • För att beviljas krävs minst en borgensman
  • Du och företaget behöver uppfylla olika villkor

Om BusinessCredit

Det är WS Finance Global AB som står bakom BusinessCredit, och som ingår i den finländska WestStar-koncernen som funnits inom finansbranschen sedan 2006. BusinessCredit erbjuder lån till företag.

Lånevillkor

Hos BusinessCredit kan ditt företag låna en summa mellan 10 000 och 500 000 kronor som återbetalas på 91 till 365 dagar. Du har möjlighet att lösa lånet i förtid utan extra kostnad. Du betalar ingen ränta eller andra avgifter utan ser enkelt i förväg vad ditt lån kommer att kosta dig. Avbetalningen sker via en fast månadskostnad där en faktura skickas ut månadsvis.

Du behöver ingen säkerhet eller pant för lånet. Förutsättningen för att beviljas ett lån är dock att företaget och den ansvarige eller ansvariga om det är flera personer, är kreditvärdiga. Det krävs givetvis även att de har namnteckningsrätt i företaget. Det krävs också att minst en privatperson går i borgen, och är lånet över 200 000 kronor krävs två borgensmän. Borgensåtagandet sker enkelt med BankID där borgensmannen godkänner lånet innan BusinessCredit går vidare med låneansökan. Om det skulle vara så att borgensmannen inte är VD eller styrelsemedlem i företaget, kan denne person godkänna borgensåtagandet dagen efter lånebeslutet och sedan betalas lånet ut till företagets bankkonto.

För att kunna beviljas ett företagslån hos BusinessCredit behöver även man uppfylla vissa andra krav: det är ett svenskt företag som existerar i Bolagsverkets register, finns ett gott rykte hos personerna i företaget samt att det inte finns några betalningsanmärkningar hos varken företaget eller borgensmannen/männen. BusinessCredit gör en helhetsbedömning av de uppgifter som du lämnat för att kunna hantera din låneansökan.

'

Service & säkerhet

Om du behöver komma i kontakt med BusinessCredit kan du antingen ringa eller mejla dem och erhålla svar under deras öppettider på vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00.

På hemsidan finner du information om BusinessCredits integritetspolicy och användning av cookies.

Hur du ansöker

Du gör enkelt en ansökan på hemsidan. För att kunna fullfölja din låneansökan behöver du i samband med ansökan uppvisa olika underlag såsom BankID eller mobilt BankID, namnteckningsrätt i företaget (antingen ensam eller tillsammans med någon annan person), företagets faktureringsuppgifter och företagets bankkonto samt kontaktuppgifter till ansvariga personer och borgensmän. När alla ansvariga personer och borgensmän har godkänt låneavtalet och signerat med sina respektive BankID, börjar ansökan behandlas.

Om ansökan har skickats in innan klockan 15:00 på en vardag kan beslut på ansökan komma samma dag. Även utbetalning sker samma dag som det har godkänts och alla parter har signerat.

Sammanfattning

Hos BusinessCredit kan du och ditt företag ansöka om ett lån upp till 500 000 kronor. Lånet återbetalas på max 365 dagar genom en fast kostnad, inga andra avgifter tillkommer. Du och företaget behöver uppfylla vissa krav för att kunna beviljas ett lån, till exempel är en förutsättning att minst en borgensman finns som också behöver godkänna låneavtalet och legitimera sig.


Skärmdump från Businesscredit företagslån

Recensionen publicerades 2018-12-17 och uppdaterades senast 2018-12-17 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: WS Finance Global AB
Org.nummer: 559128-1885
Adress: Klarabergsgatan 29
Postort:
Telefon: 08-509 27 933
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Businesscredit företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Businesscredit företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Businesscredit företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.