Lånen.se

Avida företagslån

Avida företagslån

(1,0)

Vi samarbetar inte med Avida företagslån och kan därför inte rekommendera dem.
Belopp: 50 000 – 1 000 000 kr
Löptid:
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos UC
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande
Betyg på Trustpilot: Trustpilot 7.4 av 10 (1 omdömen)

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-09. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Du får en personlig handläggare
  • Kan kombineras med andra företagstjänster hos Avida

Nackdelar

  • Information om krav och exakta lånevillkor saknas på hemsidan, utan långivaren kräver personlig kontakt

Om Avida

Avida grundades 1983 och finns idag i Sverige, Norge och Finland. De är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder både privatpersoner och företag olika finansiella lösningar. Deras affärsidé är att erbjuda finansiella tjänster genom moderna och smidiga lösningar samt skapa nöjda kunder, bland annat genom tekniskt kunnande och kompetenta medarbetare.

Lånevillkor

En företagskredit hos Avida är en god finansiell lösning om ni till exempel behöver göra en investering för att kunna expandera, vill lösa en befintlig kassakredit eller är i behov av lagerfinansiering, eller på annat sätt vara i behov av ekonomiskt kapital för att uppnå tillväxt i företaget.

Avida hjälper till med en behovsanalys och tittar då på vilken finansieringslösning som passar ditt företag allra bäst. Företagskrediten kan också kombineras med någon annan lösning, till exempel en factoringlösning, som därmed kan hjälpa till att lösa ännu mer likviditet. Du kan välja antingen på rak amortering eller ett annuitetslån.

Service & säkerhet

Om du har frågor eller vill veta mer om någon tjänst, kan du kontakta kundtjänsten. Den ordinarie kundtjänsten har öppet mellan klockan 09:00 och 17:00, om detta gäller bara vardagar eller även helger går inte att utläsa på hemsidan. Om du vill veta mer om specifikt företagskredit uppmanas du kontakta kundansvariga. Information om telefontider till dessa saknas på hemsidan.

På hemsidan finner du mycket information kring säkerheten på webben. Du kan bland annat läsa mer om hur de hanterar personuppgifter, klagomål och cookies.

Hur du ansöker

Om du vill göra en förfrågan om företagskredit fyller du i ett kontaktformulär på hemsidan alternativt kontaktar dem via telefon. Du kommer då att tillsammans med en kundansvarig gå igenom en finansieringslösning som passar just ditt företag. En sedvanlig kreditprövning görs och om ni blir godkända, kommer krediten att bli tillgänglig.

Sammanfattning

Via Avida kan ni ansöka om en företagskredit, en finansieringslösning som passar företaget som till exempel måste investera för att kunna expandera eller på annat sätt vara i behov av ekonomiskt kapital för att uppnå en god tillväxt. Företagskrediten kan kombineras med annan tjänst från Avida, och krediten kan antingen vara en rak amortering eller ett annuitetslån. Du ansöker via hemsidan för att sedan gå igenom de olika tjänsterna. En kreditprövning görs och den blir också tillgänglig om/när ni godkänns.


Skärmdump från Avida företagslån

Recensionen publicerades 2019-01-02 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress: Södermalmsallén 36
Postort: 118 28 Stockholm
Telefon: 08-564 20 100
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Avida företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Avida företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Avida företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.