Lånen.se
Approva företagslån
Till ansökan

Approva företagslån

Belopp: 30 000 – 300 000 kr
Löptid: 2 mån – 1,5 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Ingen säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos Bisnode
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos Bisnode
Utbetalningstid: 1 – 3 bankdagar
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande

Använder inte UC Alla företagsformer accepteras

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-10. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Snabbt svar på ansökan
  • Kan få utbetalning inom 15 minuter
  • Erbjuder prisgaranti

Nackdelar

  • Krav på BankID
  • Företaget måste uppfylla vissa krav

Om Approva

Approva är ett finansbolag som riktar sig till både privatpersoner och företag.

Lånevillkor

Approva erbjuder företagslån på mellan 30 000 och 300 000 kronor. Lånet ska sedan återbetalas på mellan 61 och 549 dagar. Som företagare får du en individuell prissättning där du betalar en fast månadsavgift varje månad.

Månadsräntan är individuell och är i dagsläget från 0,00. Om du till exempel lånar en summa om 100 000 kronor på 12 månader, betalar du en månadsränta på 2 procent (2 000 kronor). Amorteringen blir då 8 333 kronor och den totala summan som du betalar varje månad blir 10 333 kronor. Om du får en bättre offert från en annan långivare kan du tillämpa Approvas prisgaranti. Du har givetvis möjligheten att betala företagslånet i förtid om du skulle vilja.

För att kunna beviljas företagslån hos Approva, behöver du vara folkbokförd i Sverige samt ha ett BankID för att kunna signera låneavtalet med. Vidare behövs innehav av F-skattsedel, att företaget är ett aktiebolag, enskild firma eller handelsbolag, att företaget är svenskregistrerat samt att det är ekonomiskt stabilt, det vill säga att ingen skuld finns hos Kronofogden. En kreditupplysning på både dig och företaget görs.

Service & säkerhet

Behöver du komma i kontakt med Approva, kan du göra det via mejl eller formulär på hemsidan. Öppettiderna är vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00. Det finns också svar på vanligt förekommande ställda frågor på hemsidan.

På hemsidan kan du läsa om vilken personuppgiftsbehandling och dataskyddspolicy Approva arbetar utifrån.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt om företagslån på hemsidan, där du fyller i bland annat hur mycket du vill låna samt uppgifter om dig och företaget. Du identifierar dig med hjälp av BankID. När du lämnat in din ansökan får du svar inom 15 minuter, och svaret kommer via e-post. Om din ansökan blir beviljad skickas ett skuldebrev samt proprieborgensavtal till samma e-postadress. När du har signerat låneavtalet sker utbetalningen omgående till ditt företagskonto, vilket kan ske så snabbt som 15 minuter beroende på handläggningstiderna.

Sammanfattning

Hos Approva ansöker du enkelt om företagslån på mellan 30 000 och 300 000 kronor som har en löptid på maximalt 549. Du betalar en fast månadsavgift med en individuell fastställd ränta som är från 0,00 procent. Approva erbjuder prisgaranti om du får en bättre offert från en annan långivare. Som hos de flesta långivare, behöver du och ditt företag uppfylla vissa grundkrav för att kunna beviljas ett företagslån.

Ansökan görs enkelt direkt på hemsidan och signeras genom BankID. Du får svar inom 15 minuter och utbetalning sker omgående.


Skärmdump från Approva företagslån

Recensionen publicerades 2019-04-04 och uppdaterades senast 2019-09-26 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress:
Postort:
Telefon:
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Approva företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Approva företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Approva företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.