Lånen.se

Cash Republic: Nytt snabblån i november 2018

Publicerad av Kajsa Amnehagen
Cash Republic: Nytt snabblån i november 2018

Såhär lagom till den stundande Black Friday-helgen öppnar ett nytt snabblån portarna för kunder. Cash Republic, ett varumärke från Na No Invest & Finans, anländer till snabblånemarknaden med en ganska generös ränta (för att vara ett snabblån).

Na No Invest & Finans är företaget bakom Nano Flex och Nano Kredit. De är med andra ord redan orienterade i branschen. Den största skillnaden mot Cash Republics systervarumärken är dock den relativt generösa räntan på 25,90 % (jämfört med 39,00 % hos både Nano Flex och Nano Kredit). Det finns inte heller någon uppläggningsavgift i sikte.

En nackdel för vissa kunder är dock att Cash Republic använder sig av UC för sina kreditupplysningar. Detta innebär att ett lån hos Cash Republic medför en förfrågan som syns för andra aktörer som använder UC, t.ex. de flesta storbankerna. Om detta är en dealbreaker för dig rekommenderar vi dig att kika i vår sektion för lån utan UC.

Vi på Lånen.se söker Na No Invest & Finans för en kommentar.

Diskussion

Användarkommentarer

Här finns inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar

Ditt förnamn:
Din kommentar:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in din kommentar godkänner du denna hantering. Om din kommentar framstår som stötande eller av något skäl olämplig kan publicering underlåtas.

Om författaren

Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen Datakvalitetsansvarig, redaktör [email protected]   Kajsa är vår egen faktagranskare som ansvarar för att de uppgifter vi presenterar på Lånen.se är aktuella. Hon har god kännedom om den svenska lånemarknaden och ser till att våra användare uppdateras när någonting händer.