Lånen.se
Enklare
Ansök kostnadsfritt

Enklare

Enklare

Vi samarbetar inte med Enklare och kan därför inte rekommendera dem.

Vi rekommenderar

Santander
Ränta från
3,95 %
Belopp: 20 000 – 500 000 kr
Ränta: 3,30 – 18,95 %
Löptid: 1 – 15 år
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras (av 1 anslutna långivare)
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid:

Villkoren kontrollerades 2018-11-18 av   Viktor Svensson Viktor Svensson och   Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen

Hur mycket kostar Enklare?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Enklare och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Enklare jämfört med konkurrenterna?Ränta Vi har ingen information om hur många långivare Enklare samarbetar med.
Beviljandegrad För att få ett lån beviljat måste du vara minst 18 år. Även låntagare med betalningsanmärkningar accepteras.
Kundservice Kundservice hos Enklare har öppet i genomsnitt 8 timmar per dag på vardagar. Kundservice har inte öppet på helger.
Kundomdömen Vi har inget samarbete med Enklare. Av det skälet har inget betyg baserat på kundomdömen givits.
Helhetsintryck Vi har inget samarbete med Enklare och kan därför inte ge något betyg på helhetsintrycket.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Fördelar

  • Du kan få rådgivning innan du tar beslut

Nackdelar

  • Du måste ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor

Om Enklare

Enklare är en lån- och försäkringsförmedlare som hjälper privatpersoner att hitta det bästa låneerbjudandet. Deras vision är att “ta lån ska vara rättvist och öppet för alla människor i Sverige”.

Lånevillkor

Enklare erbjuder privatlån utan säkerhet mellan 20 000 och 500 000 kronor. Du kan låna till vad du vill, men också för att samla andra och dyrare lån och krediter. Återbetalningstiden är 1-15 år. Du kan enkelt använda lånekalkylatorn som finns på hemsidan för att se vilken ungefärlig månadskostnad du får. Räntan sätts individuellt.

Endast en kreditupplysning tas. Att ansöka är givetvis gratis och inte bindande förrän du har undertecknat låneavtalet. Du kan också göra extra amorteringar på ditt lån eller lösa det i förtid utan extra kostnad.

För att beviljas lån via Enklare behöver du vara 18 år eller äldre, folkbokförd och skriven i Sverige samt ha en fast inkomst på minst 120 000 kronor per år. Om du har en medsökande ökar det chansen att beviljas lån. Du har möjlighet att låna även om du har en betalningsanmärkning eller en skuld till Kronofogden.

Service & säkerhet

Du kan nå Enklare på olika sätt. Du kan ringa dem, och det finns även olika telefonnummer till olika avdelningar beroende på ditt ärende. Du kan också mejla dem eller fylla i formulär på hemsidan och få svar därigenom. Kundtjänsten har öppet måndag till fredag mellan klockan 9:30 och 17:00. På helgerna är det stängt. På hemsidan finns också svar på vanligt förekommande frågor.

Enklare beskriver tydligt på sin hemsida om villkor, GDPR med mera, men också hur de arbetar för att få dig som kund att känna dig trygg när du lånar pengar via internet. De beskriver bland annat att de har krypterade anslutningar och arbetar med BankID.

Hur du ansöker

Du ansöker om lån på Enklares hemsida. När du fyllt i olika uppgifter och skickat din ansökan, skickas informationen till olika långivare som får komma med erbjudanden. När det har kommit in några sådana tas en kontakt med dig via mejl eller SMS. Du har också möjlighet att få rådgivning från Enklare innan du tar ditt beslut. Du kan också logga in på hemsidan för att se aktuell ansökan och de bud som har inkommit. Normalt kommer alla låneerbjudanden inom 24 timmar.

När du sedan har beslutat vilket lånerbjudande du vill ha, signerar du smidigast med BankID och sedan får du lånet utbetalt till det konto du valt inom 1-3 bankdagar. Du kan givetvis få skuldebrevet hemskickat i brevlådan men då tar handläggningen längre tid då du behöver underteckna det och skicka i retur och sedan vänta på en utbetalning.

Sammanfattning

Enklare är en lånförmedlingstjänst där du kan ansöka om en summa på upp till 500 000 kronor. Du behöver uppfylla vissa grundkrav men kan få låna även om du har skulder hos Kronofogden och/eller betalningsanmärkning. Du skickar in ansökan via hemsidan. Du signerar smidigast med BankID och får en utbetalning inom 1-3 bankdagar.Recensionen publicerades 2018-08-26 av   Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Enklare Ekonomi Sverige AB
Org.nummer: 556975-4814
Adress: Skeppargatan 26
Postort: 114 52 Stockholm
Telefon: 0770-330 777
E-post: [email protected]

Liknande lån

Santander
Ränta från
3,95 %
Maxbelopp
350 000 kr
Spargo Finans
Ränta från
9,84 %
Maxbelopp
150 000 kr
MoneyGo
Ränta från
5,80 %
Maxbelopp
200 000 kr
Marginalen Bank
Ränta från
3,50 %
Maxbelopp
350 000 kr

Vad tycker kunderna om Enklare?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Enklare? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Enklare:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.