Lånen.se

Mer detaljerad jämförelse av låneförmedlare

Publicerad av Viktor Svensson och uppdaterad 20 november 2018
Mer  detaljerad  jämförelse  av  låneförmedlare

Vilken låneförmedlare är bäst? Det är en fråga som det egentligen inte finns något enkelt svar på. Men på Lånen.se har vi en enkel utgångspunkt: ju fler banker låneförmedlaren jämför, desto bättre. Därtill jämför vi också vilka räntor låneförmedlaren kan erbjuda. Allt detta sammanvägs i det betyg som vi presenterar i våra listor.

Sambla  (låneförmedlare)

För att öka transparensen har vi sedan någon vecka tillbaka börjat presentera vilket räntespann låneförmedlarens anslutna långivare kan erbjuda. Så här ser presentationen av Samblas anslutna långivare ut:

Anslutna  banker

På detta sätt kan du enkelt se vilka banker som jämförs och vilka räntor dessa banker kan erbjuda. Är du ute efter en låg ränta bör du välja den låneförmedlare som samarbetar med flest lågräntebanker (här syftar vi på banker vars lägsta räntor understiger 4 %).

Vi hoppas att den här informationen är till hjälp för dig! Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till [email protected].

Diskussion

Användarkommentarer

Här finns inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar

Ditt förnamn:
Din kommentar:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in din kommentar godkänner du denna hantering. Om din kommentar framstår som stötande eller av något skäl olämplig kan publicering underlåtas.

Om författaren

Viktor  SvenssonViktor SvenssonUtvecklingsansvarig, redaktör [email protected]   viktorcvs   Viktor Svensson  Viktor har flera års erfarenhet av automatiserad datainsamling, bland annat från tidigare arbete med en av de större bostadssajterna i Sverige. Viktor har studerat till jurist vid Lunds universitet och arbetat ideellt som juridisk rådgivare.