Lånen.se

Mer detaljerad jämförelse av låneförmedlare

Publicerad av Viktor Svensson och uppdaterad 20 november 2018
Mer detaljerad jämförelse av låneförmedlare

Vilken låneförmedlare är bäst? Det är en fråga som det egentligen inte finns något enkelt svar på. Men på Lånen.se har vi en enkel utgångspunkt: ju fler banker låneförmedlaren jämför, desto bättre. Därtill jämför vi också vilka räntor låneförmedlaren kan erbjuda. Allt detta sammanvägs i det betyg som vi presenterar i våra listor.

Sambla (låneförmedlare)

För att öka transparensen har vi sedan någon vecka tillbaka börjat presentera vilket räntespann låneförmedlarens anslutna långivare kan erbjuda. Så här ser presentationen av Samblas anslutna långivare ut:

Anslutna banker

På detta sätt kan du enkelt se vilka banker som jämförs och vilka räntor dessa banker kan erbjuda. Är du ute efter en låg ränta bör du välja den låneförmedlare som samarbetar med flest lågräntebanker (här syftar vi på banker vars lägsta räntor understiger 4 %).

Vi hoppas att den här informationen är till hjälp för dig! Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till [email protected].

Viktor Svensson Viktor Svensson Utvecklingsansvarig, redaktör [email protected]   viktorcvs   Viktor Svensson   Viktor har flera års erfarenhet av automatiserad datainsamling, bland annat från tidigare arbete med en av de större bostadssajterna i Sverige. Viktor studerar juridik vid Lunds universitet och har bl.a. arbetat som juridisk rådgivare.