Hur mycket kostar Comboloan?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

50 000 kr
12 mån
3 %
Resultat
 • Räntekostnad 0,00 kr
 • Avgifter 0,00 kr
 • Belopp att betala tillbaka 0,00 kr
 • Månadskostnad 0,00 kr
Efter ränteavdrag kostar lånet totalt 0,00 kr efter ett ränteavdrag på 0,00 kr. Över 0 månader innebär det en totalkostnad på 0,00 kr per månad.
Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Comboloan och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Comboloan jämfört med konkurrenterna?

Kostnad
Toppklass Comboloan erbjuder en ränta på 2,95 - 25,95 %. Ett lån på 25 000 kr i 1 år kostar som minst 738 kr
Antal banker
Lika bra Comboloan är en låneförmedlare och ger inte ut några egna lån. Du kan få erbjudanden från över 13 olika banker på samma kreditupplysning när du ansöker om lån genom Comboloan.
Kundomdömen
Inte bra Detta betyg baseras på 0 omdömen från låntagare hos Comboloan. Det genomsnittliga betyget är 0,00 av 5.
Kundtjänst
Inte bra Detta baseras på kundtjänstens öppettider. Comboloan har öppet 0 dagar i veckan.
Sammanvägt betyg
Lika bra Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Fördelar

 • Förmedlar flera bra privatlån
 • flexibla löptider
 • Enkel ansökning med BankID

Nackdelar

 • Lågt antal samarbetspartners
 • Högsta lånebelopp om 500 000 kr

Om Comboloan

Comboloan grundades år 2000 och är en låneförmedlingstjänst där privatpersoner kan jämföra och förhandla privatlån och bolån.

Lånevillkor

Comboloan erbjuder lån, både bolån och privatlån, till privatpersoner om en summa mellan 50 000 och 500 000 kronor för privatlån och 150 000-10 000 000 för ett bolån.

Vilken summa du kommer att kunna beviljas beror på olika faktorer, som till exempel om du har en fast anställning ökar chansen att bli beviljad den högre summan.

Ansöker du om ett privatlån ska det återbetalas på mellan 1 och 15 år och för ett bolån är det 30-40 år. Du kan ansöka om privatlån till exempel för att samla dina krediter och andra lån, vilket antagligen ger dig en lägre månadskostnad. Du väljer också om du vill flytta bolån eller om du ska köpa bostad.

När du ansökt hos Comboloan, får du förhoppningsvis flera olika erbjudanden så du själv kan välja det som passar dig bäst, både avseende ränta och villkor. Du har möjligheten att antingen öka amorteringstakten eller lösa lånet i förtid.

Eftersom det handlar om flera olika långivare, finns det individuella kredit- och riskbedömningar samt även vilken ränta du kommer att kunna erbjudas på lånet. Räntan som du kommer att erbjudas är alltså individuell, men också rörlig. Räntan varierar mellan 2,95 och 26,08 procent. Räntan för ett bolån är mellan 1,35 och 7,90 procent.

För ett annuitetslån på ett ansökt privatlån om 250 000 kronor med en återbetalningstid på 10 år, en nominell ränta på 6,55 procent, blir den effektiva räntan 6,70 procent. Månadskostnaden blir då 2 845 kronor. Ingen uppläggnings- eller aviavgift tillkommer. 

För att kunna ansöka, och beviljas ett lån, behöver du som låntagare uppfylla vissa krav. Du behöver:

 • Vara minst 18 år
 • Ha en inkomst på minst 10 000 kronor per månad 
 • Varit folkbokförd och skriven i Sverige minst det senaste året.

Om du ansöker om ett privatlån kan du inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden. Om du har betalningsanmärkning behöver detta inte innebära att du automatiskt får ett avslag på din låneansökan, men detta beror också på den specifika långivaren. Vissa långivare kan till exempel kräva någon slags säkerhet för att du ska kunna låna. 

Att ha en medsökande på ansökan när du lånar, ökar möjligheten till ett beviljande på ansökan men också att lånevillkoren blir bättre än om du skulle ha ansökt på egen hand. I dagsläget erbjuder inte Comboloan möjligheten att lägga till en medsökande, men detta ska läggas till inom kort.

Endast en kreditupplysning görs via UC oavsett hur många låneerbjudanden du får.

Hur du ansöker

Du ansöker om lån direkt på hemsidan. 

 1. Du börjar med att fylla i en ansökan där du bland annat fyller i syftet med lånet och personuppgifter. 
 2. Du identifierar dig med Mobilt BankID. 
 3. Efter du skickat in ansökan behandlas den genom Comboloan som samlar låneerbjudanden från flera olika långivare. I många fall kommer du att kunna få svar på din låneansökan direkt, och oftast har alla de erbjudanden som du kommer att få, kommit inom 24 timmar. Du kan logga in på dina sidor på hemsidan och se dina erbjudanden. Du får också besked direkt via e-post när du får ett nytt erbjudande. 
 4. Du väljer sedan i lugn och ro vilken långivare som ger dig bäst villkor och ränta.
 5. Utbetalning sker normalt inom 3-5 bankdagar efter att ditt signerade avtal har inkommit till den valda långivaren.

Service & Säkerhet

Du kan kontakta Comboloan via mejl eller formulär på hemsidan. Det saknas information på hemsidan om vilka öppettider som kundtjänsten har.

Comboloan beskriver på hemsidan att de använder samma slags säkerhetslösning som de ledande bankerna i världen samt att all personlig data som lämnas krypteras. På hemsidan kan du läsa mer om detta och annan relevant information kring din säkerhet och trygghet.

Sammanfattning

Comboloan är en låneförmedlingstjänst som erbjuder bo- och privatlån till privatpersoner. För privatlån är den högsta summan du kan ansöka om 500 000 kronor och för bolån 10 000 000 kronor. Vilken ränta och villkor du kommer att få beror på vilken långivare du i slutändan väljer.

Du behöver som vanligt på lånemarknaden uppfylla vissa villkor för att kunna beviljas ett lån. Du ansöker enkelt direkt på Comboloans hemsida och får flera erbjudanden inom maximalt 24 timmar, och kan i lugn och ro välja vilket erbjudande som passar dig bäst. Utbetalning av lånet sker inom 3-5 bankdagar efter att långivaren erhållit ditt signerade låneavtal.

Öppettider Stängt

 • Måndag -
 • Tisdag -
 • Onsdag -
 • Torsdag -
 • Fredag -
 • Lördag -
 • Söndag -

Företagsuppgifter

 • Företagsnamn Comboloan AB
 • Org.nummer 5590407291
 • Adress Box 4003
 • Postort 132 04 Saltsjö-Boo
 • Telefon -
 • E-post kundtjanst@comboloan.se

Vad tycker våra kunder om Comboloan?

  Skriv ett omdöme

  Simon Klaesson
  Simon Klaesson

  - Innehållsansvarig

  Simon har ett stort intresse för finans och ekonomi och har sedan 2020 varit innehållsansvarig på Lånen.se. Simon har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Lånen.se är korrekt och alltid uppdaterad.