Idag lanserades vår jämförelse för bolån, en funktion vi arbetat med länge för att få felfri och unik. På vår uppdaterade sida om bolån kan du per dagens datum hitta och jämföra bolån från 18 banker och 2 låneförmedlare.

Längst upp på sidan kan du ange hur mycket du vill låna till din bostad, och hur mycket du har i kontantinsats. Är kontantinsatsen för låg meddelas du om detta och förslag till finansiering lämnas.

Lista över bolån

För dig med dålig kreditvärdighet och möjligtvis betalningsanmärkning finns även ett fåtal banker som erbjuder skräddarsydda bolån för din ekonomiska situation.

Lånen.se slås ihop med Hittabolån.se

Veloxia AB har tidigare drivit den fristående tjänsten Hittabolån.se som idag flyttat permanent till Lånen.se. Tillsammans med flytten kom följande artiklar och guider:

Ovanstående artiklar har alltså tidigare funnits tillgängliga på Hittabolån.se. I samband med flytten reviderade vi artiklarna för att säkerställa att de innehåller aktuell information.

Diskussion

Användarkommentarer

Här finns inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar

Om författaren

Simon Klaesson
Simon Klaesson

- Innehållsansvarig

Simon har ett stort intresse för finans och ekonomi och har sedan 2020 varit innehållsansvarig på Lånen.se. Simon har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Lånen.se är korrekt och alltid uppdaterad.