Lånen.se
MyLoan
Ansök kostnadsfritt

MyLoan

Belopp: 5 000 – 500 000 kr
Ränta: 2,95 – 39,50 %
Löptid: 2 – 15 år
Anslutna långivare: 24 st
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Inkomstkrav: 10 000 kr/mån
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid: 2 – 3 bankdagar

Betalningsanm. OK 24 anslutna långivare

Hur mycket kostar MyLoan?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos MyLoan och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är MyLoan jämfört med konkurrenterna?Ränta De långivare som MyLoan samarbetar med kan som lägst erbjuda 2,95 % i ränta. MyLoan samarbetar med 24 långivare, vilket är fler än 60 % av konkurrenterna.
Beviljandegrad För att få ett lån beviljat krävs en månadslön på minst 10 000 kr. MyLoan accepterar låntagare som är 18 år eller äldre. Även låntagare med betalningsanmärkningar accepteras.
Kundservice Kundservice hos MyLoan har öppet i genomsnitt 9 timmar per dag på vardagar. Kundservice har dock inte öppet på helger.
Kundomdömen Detta betyg baseras på 1 omdöme från låntagare hos MyLoan.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av allt ifrån enkelhet att ansöka om ett lån till bemötande från kundservice.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Anslutna banker

Genom att använda MyLoan kan du få offerter från följande långivare.


Euroloan Marginalen Bank Good Cash SevenDay Svea Ekonomi Santander Avida Finans Lendify Swedbank Ikano Bank Forex Bank Collector Bank Bigbank Resurs Bank Bluestep MoneyGo Konsumentkredit Nordnet Wasa Kredit Credway Villabanken

Fördelar

  • Tjänsten är gratis
  • Prisvärda lån upp till 500 000 kronor
  • Förslag från 23 etablerade långivare

Nackdelar

  • Kundservicen är bara öppen på vanliga kontorstider
  • Att låna pengar kräver god ekonomi

Om MyLoan

Låneförmedlaren MyLoan har funnits sedan 2010. Deras tjänst är gratis och innebär att de hjälper dig att få in offerter till lån från upp till 23 banker och låneinstitut. När du skickar in din låneansökan gör de bara en enda kreditprövning.

Det här gör att du kan få kostnadsförslag från flera långivare och samtidigt behålla din kreditvärdighet, som ju annars blir sämre och sämre för varje kreditupplysning ett lånföretag tar på dig.

När du har fått kostnadsförslagen kan du i lugn och ro jämföra lånen med varandra – vilket har bäst villkor i förhållande till din situation? Det är inte alltid givet att en låg ränta är det bästa alternativet. Se till lånevillkoren i sin helhet!

Lånevillkor

MyLoan jämför och förmedlar privatlån, billån och bolån. Via tjänstens samarbetsbanker – till exempel BlueStep, Collector Bank, Ikano Bank, Nordnet, Swedbank och Svea Ekonomi – kan du låna mellan 10 000 och 500 000 kronor.

Räntorna, extrakostnaderna och löptiderna kan variera från långivare till långivare. Det är inte alltid så lätt hitta dessa skillnader på egen hand, så det är tacksamt att få hem flera förslag. Då kan du själv se skillnaderna svart på vitt.

Räntan på ett lån säger inte allt. Om kostnader tillkommer varje månad kan lånet bli dyrare än ett lån med högre ränta. Håll utkik efter eventuella tilläggsavgifter såsom startavgifter och aviavgifter.

Lånevillkoren hos MyLoans långivare varierar även från person till person. Dina ekonomiska förutsättningar avgör hur bra villkor du kommer få och om du får låna pengar överhuvudtaget. Ju bättre privatekonomi du har, desto bättre villkor får du på lånet.

Service och säkerhet

MyLoan har öppet mellan klockan 8 och 17 måndag till torsdag och mellan klockan 8 och 16 på fredagar. Du kan nå dem på flera sätt. Besök dem på kontoret i Stockholm, ring till dem på telefonnumret 08-51 000 050 eller mejla dem på adressen [email protected]

Teamet på MyLoan har mångårig erfarenhet av att förhandla fram bra lånevillkor. De har trots allt gjort det nästan varje dag sedan starten 2010. Förutom att vara tillgängliga och trevliga kan de därför ge dig kunniga råd – allt för att du ska känna dig trygg i ditt beslut.

Hur du ansöker

På Myloan.se finns ett ansökningsformulär. Detta ska du fylla i, och då ditt önskade lånebelopp, återbetalningstid, låneform och så vidare. När ansökan är ifylld räcker det att du klickar på ”Ansök utan kostnad”-knappen för att påbörja låneansökan.

Du får svar inom 24 timmar men har minst 30 dagar på dig att bestämma dig. Om du vill ha ett lån från någon av samarbetsbankerna ska du signera ansökan. Du kommer få notiser från MyLoan under hela ansökningsprocessen och får egna sidor du kan logga in på.

Sammanfattning

MyLoan är en gratis jämförelsetjänst för privatlån, billån och bolån, där du kan låna upp till 500 000 kronor. Genom att skicka in en ansökan till dem får du kostnadsförslag från upp till 23 samarbetslångivare – men de gör bara en enda kreditupplysning. På så sätt kan du vraka och välja bland prisvärda lån och samtidigt behålla din kreditvärdighet inför framtida låneansökningar.

Öppettider

Måndag: 08:00 - 17:00
Tisdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Insplanet AB (publ)
Org.nummer: 556567-6227
Adress: Grev Turegatan 5
Postort: 114 46 Stockholm
Telefon: 08-510 00 050
E-post: [email protected]

Liknande lån

Zmarta
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Advisa
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Freedom Finance
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Arcadia Finans
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr

Vad tycker kunderna om MyLoan?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 1

Anton

2 aug

Enda låneförmedlaren som gav mig ett bra...

Enda låneförmedlaren som gav mig ett bra erbjudande (jag har betalningsanmärkning). Tack Myloan!Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av MyLoan:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.