Lånen.se
Loan Butler
Ansök kostnadsfritt

Loan Butler

Belopp: 5 000 – 500 000 kr
Ränta: 2,95 – 26,95 %
Löptid: 1 – 15 år
Anslutna långivare: 20 st
Ålderskrav: 18 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Inkomstkrav: 8 333 kr/mån
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid:

Betalningsanm. OK 20 anslutna långivare

Hur mycket kostar Loan Butler?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Loan Butler och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Loan Butler jämfört med konkurrenterna?Ränta De långivare som Loan Butler samarbetar med kan som lägst erbjuda 2,95 % i ränta. Loan Butler samarbetar med 20 långivare, vilket är fler än 47 % av konkurrenterna.
Beviljandegrad För att få ett lån beviljat krävs en månadslön på minst 8 333 kr. Loan Butler accepterar låntagare som är 18 år eller äldre. Även låntagare med betalningsanmärkningar accepteras.
Kundservice Vi har ingen information om öppettiderna hos Loan Butler.
Kundomdömen Loan Butler har inte fått några omdömen från låntagare.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av allt ifrån enkelhet att ansöka om ett lån till bemötande från kundservice.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Anslutna banker

Genom att använda Loan Butler kan du få offerter från följande långivare.


Bank Norwegian Marginalen Bank ICA Banken Cash Buddy SEB SevenDay Lån & Spar Bank Svea Ekonomi Santander Avida Finans Komplett Bank Lendify Swedbank Ikano Bank Re:member Forex Bank Collector Bank Bigbank Resurs Bank Nordax Bank Bluestep MoneyGo Credex Credento Konsumentkredit Wasa Kredit Villabanken

Fördelar

  • Du kan hitta lån med låg ränta

Nackdelar

  • Du behöver ha en fast inkomst på minst 100 000 kronor per år

Om LoanButler

LoanButler är en marknadsplats för lån. Firstborn/LoanButler marknadsför Freedom Finance låneförmedlingstjänst. Tjänsten kan förmedla lån hos fler än 20 olika långivare. LoanButler hjälper dig som privatperson att jämföra olika låneerbjudanden.

Lånevillkor

Hos LoanButler kan du ansöka om lån mellan 5 000 och 500 000 kronor hos upp till 20 olika långivare. Tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Återbetalningstiden för ditt lån är mellan ett och 15 år. Du behöver inte ha någon säkerhet för att få låna pengar. Räntan sätts individuellt och baseras på din kreditupplysning. Det är endast bara en kreditupplysning som tas oavsett hur många låneerbjudanden du får.

För att få låna pengar behöver du vara 18 år eller äldre, ha en fast inkomst på minst 100 000 kronor per år samt att du inte har några obetalda skulder hos Kronofogden.

Service & säkerhet

Du når LoanButler via e-post eller telefon. Det saknas information om öppettider på hemsidan. Det står dock på hemsidan att de försöker hjälpa dig så snart som möjligt och senast inom en arbetsdag. Du har också möjlighet att kontakta Freedom Finance om det avser en pågående låneansökan eller klagomål avseende din ansökan. Du kan också läsa vanligt förekommande frågor och svar på hemsidan.

LoanButler använder sig av den senaste krypteringsteknologin, bland annat SSL-kryptering för att du som kund ska känna dig trygg och säker när du lämnar ut dina perosn- och bankuppgifter. Du kan också läsa mer om deras användarvillkor, cookies- och datapolicy på deras hemsida.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt på hemsidan. Du får snabbt svar och blir du godkänd får du flera erbjudanden där du kan välja det som passar dig bäst. Hos de flesta långivare kan du skriva under med BankID, vilket gör att utbetalning kan ske snabbare än om du väljer att skicka avtalet med post.

Sammanfattning

LoanButler är en låneförmedlartjänst där du kan ansöka om en summa mellan 5 000 och 500 000 kronor. Efter ansökan är inskickad och godkänd får du erbjudanden från upp till 20 olika långivare. Ansökan sker smidigt på hemsidan och signering sker oftast med hjälp av BankID för att få smidigare och snabbare utbetalning av ditt lån.

Öppettider

Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: Stängt
Torsdag: Stängt
Fredag: Stängt
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress: Adelgatan 21
Postort:
Telefon:
E-post:

Liknande lån

Zmarta
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
MyLoan
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
500 000 kr
Advisa
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Freedom Finance
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr

Vad tycker kunderna om Loan Butler?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Loan Butler? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Loan Butler:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.