Lånen.se
Kreditbörsen privatlån
Ansök kostnadsfritt

Kreditbörsen privatlån

Belopp: 30 000 – 80 000 kr
Ränta: 8,00 %
Löptid: 1 – 5 år
Ålderskrav: 20 år eller äldre
Utan UC: Ja, använder Bisnode
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid:


Använder inte UC

Villkoren kontrollerades 2018-11-18 av   Viktor Svensson Viktor Svensson och   Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen

Hur mycket kostar Kreditbörsen privatlån?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Kreditbörsen privatlån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Kreditbörsen privatlån jämfört med konkurrenterna?Ränta Kreditbörsen privatlån kan erbjuda en lägre ränta än 19 % av konkurrenterna.
Avgifter Uppläggningsavgiften är 0 kr och aviavgiften är 0 kr. Eftersom den maximala kredittiden är över 2 år väger en låg aviavgift tyngre än en låg uppläggningsavgift.
Beviljandegrad För att få ett lån beviljat får du inte ha några betalningsanmärkningar. Kreditbörsen privatlån kräver att låntagaren är minst 20 år gammal.
Kundservice Kundservice hos Kreditbörsen privatlån har öppet i genomsnitt 9 timmar per dag på vardagar. Kundservice har dock inte öppet på helger.
Kundomdömen Kreditbörsen privatlån har inte fått några omdömen från låntagare.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av att ansöka om ett lån hos Kreditbörsen privatlån.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

AvgifterUppläggningsavgift 0 kr Kostnad för att teckna ett nytt lån.
Förlängningsavgift Kostnad för att förlänga återbetalningstiden på ett befintligt lån.
Aviavgift 0 kr Kostnad för att få en betalningsavi.
Förseningsavgift Tilläggsavgift som kan debiteras om du inte betalar i tid.
Påminnelseavgift 60 kr Avgift som debiteras om långivaren skickar en betalningspåminnelse.
Dröjsmålsränta Ränta som debiteras vid dröjsmål med betalning.

Om Kreditbörsen

Kreditbörsen Sverige AB ägs av Lenytech AB som i sin tur har haft utlåningsverksamhet till privatpersoner sedan 2011. Kreditbörsen är ett registrerat betaltjänstföretag hos Finansinspektionen. Kreditbörsen använder sig av så kallat peer to peer-utlåning och matchar således långivare och låntagare.

Lånevillkor

Hos Kreditbörsen kan du ansöka om ett privatlån på en valfri summa mellan 30 000 och 80 000. Lånet ska återbetalas på mellan 365 och 1 825. På hemsidan finner du en enkel lånekalkylator där du kan se vilken preliminär månadskostnad du kommer att få. Räntan är individuell och är från 8,00.

Du kan amortera mera på ditt lån genom att betala in ett högre belopp än fakturabeloppet. Du kan givetvis avsluta ditt lån i förtid utan extra kostnad. Du betalar inte heller några avgifter som till exempel uppläggnings- eller fakturaavgifter utan endast lån och ränta.

Räkneexempel: lån om 30 000 kronor, exempel på fast årsränta om 8%, avgifter om 0 kronor. Totalt belopp att återbetala är om 32 568 kronor. Den effektiva årsräntan är då 8,30%.

'

För att få låna pengar hos Kreditbörsen behöver du vara 20 eller äldre, vara skriven i Sverige och inte ha ha någon betalningsanmärkning eller skuld hos Kronofogden. Du kan inte heller ha något aktivt lån hos Kreditbörsen. Du ska också bli godkänd på den kreditupplysning som görs via Bisnode. Kreditbörsen kan komma att erbjuda lån med en annan, lägre summa än den du ansökt om.

Service & säkerhet

Du kan nå Kreditbörsen genom att fylla i ett kontaktformulär på hemsidan och de kommer att kontakta dig snarast, dock inom 24 timmar. Är du kund då kan du logga in på dina sidor för att få support. Kundtjänsten på telefon är öppet på vardagar mellan klockan 08:00 och 17:00 med lunchstängt mellan klockan 12:00 och 13:00. På hemsidan finner du också frågor och svar som förhoppningsvis kan ge dig svar på de funderingar du har.

På hemsidan längst ner finner du mycket information inom säkerhet. Där kan du läsa mer om till exempel cookies, klagomål och deras integritetspolicy. Vidare beskriver de tydligt på hemsidan vilka tillstånd som de har och deras syn på en seriös utlåningsverksamhet.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt om lån på hemsidan där du fyller i olika slags uppgifter. Det tas sedan en kreditupplysning, och du får sedan svar på om din ansökan om lån är godkänd. Information om exakt hur lång tid det tar, saknas på hemsidan. Om din ansökan blir godkänd har du pengarna normalt inom två bankdagar.

Du har givetvis ångerrätt på två veckor och betalar endast ränta på den tid du har haft pengarna.

Sammanfattning

Kreditbörsen erbjuder privatlån på mellan 30 000 och 80 000. Du behöver uppfylla vissa krav för att få låna pengar, till exempel kan du inte ha någon betalningsanmärkning. Räntan sätts individuellt. Inga andra avgifter än ränta och lån tillkommer varje månad. Du ansöker enkelt på deras hemsida och utbetalning sker dagligen varpå du har pengarna normalt inom två bankdagar. Information om hur lång tid det tar att få svar på sin låneansökan saknas dock på hemsidan.Recensionen publicerades 2018-10-17 av   Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress: Trädgårdsgatan 15
Postort: 541 30 Skövde
Telefon:
E-post:

Liknande lån

Lån & Spar Bank
Ränta från
3,45 %
Maxbelopp
500 000 kr
SevenDay
Ränta från
3,45 %
Maxbelopp
500 000 kr
Thorn
Ränta från
9,84 %
Maxbelopp
100 000 kr
OPR Privatlån
Ränta från
29,90 %
Maxbelopp
100 000 kr

Vad tycker kunderna om Kreditbörsen privatlån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Kreditbörsen privatlån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Kreditbörsen privatlån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.