Lånen.se

Kreditbörsen företagslån

Kreditbörsen företagslån

Vi samarbetar inte med Kreditbörsen företagslån och kan därför inte rekommendera dem.
Ränta: 8,00 %
Belopp: 30 000 – 250 000 kr
Löptid: 3 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras inte
Utan säkerhet i företaget: Nej, säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Nej, personlig borgen krävs
Minsta omsättning:
Företagets historik:
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos Bisnode
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos Bisnode
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan om lån är bindande

Villkoren kontrollerades automatiskt 2018-12-24. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Välj faktureringsdatum själv

Nackdelar

  • Förhållandevis dyrt företagslån

Om Kreditbörsen

Kreditbörsen Sverige AB är en del av Unite Group AB, och är registrerade hos Finansinspektionen. De är verksamma inom peer-to-peer-utlåning och målet är att skapa bättre villkor för långivare- och tagare.

Lånevillkor

Hos Kreditbörsen kan du ansöka om ett företagslån på mellan 30 000 och 250 000 kronor. Lånet ska sedan avbetalas på maximalt 1 080 dagar. En handläggare kommer att göra en bedömning av bland annat företagets återbetalningsförmåga, och kan inverka på hur mycket du har möjlighet att beviljas. Du har möjlighet att lösa lånet i förtid.

Räntan fastställs individuellt och är i dagsläget från 8,00 per år. Du betalar lånet med en fast månadskostnad och har till och med själv möjlighet att välja faktureringsdatum.

Alla bolagsformer kan ansöka om företagslån hos Kreditbörsen. Har du ett nystartat företag krävs en borgen. I övriga fall krävs ingen borgen men det ökar dina chanser till att beviljas ett lån. Har du enskild firma innebär det automatiskt en personlig borgen. Kreditupplysningar sker via Bisnode.

Service & säkerhet

Om du vill komma i kontakt med Kreditbörsen så kan du antingen ringa dem eller använda dig av deras kontaktformulär på hemsidan. Information om öppettider för kundtjänsten saknas på hemsidan, men de skriver själva att de försöker svara inom 24 timmar om du skickat via deras kontaktformulär.

På hemsidan kan du läsa mer om allmänna villkor, integritetspolicy, cookies och klagomålshantering.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt på hemsidan där du fyller i uppgifter som lånebelopp, löptid och syfte med lånet samt kontaktuppgifter till dig. Du kommer också behöva bekräfta din identitet. Ansökan görs med schablonräntan på 8 procent, men en handläggare kommer att utvärdera företaget och dig för att sedan förhoppningsvis kunna ge ett förmånligt låneerbjudande. När du godkänt detta handläggs ansökan vidare genom att till exempel ditt bankkonto verifieras. Normalt sker utbetalning samma dag.

Sammanfattning

Hos Kreditbörsen kan du ansöka om företagslån på upp till 250 000 kronor. Lånet har en fast månadskostnad och ska återbetalas på max 1 080 dagar. På hemsidan finns ingen tydlig information vilka krav som ställs på dig som låntagare, förutom att det i vissa fall krävs en borgensman. Du ansöker enkelt om lån på hemsidan och du får normalt svar inom kort. Utbetalning sker oftast samma dag som du godkänt låneerbjudandet.Recensionen publicerades 2018-12-22 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn:
Org.nummer:
Adress: Helenagatan 8
Postort: 541 30 Skövde
Telefon: 08-145 55 6
E-post:

Vad tycker kunderna om Kreditbörsen företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Kreditbörsen företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Kreditbörsen företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.