Lånen.se

Balanzia företagslån

Balanzia företagslån

(1,0)

Vi samarbetar inte med Balanzia företagslån och kan därför inte rekommendera dem.
Ränta: 0,70 – 3,50 %
Belopp: Upp till 1 000 000 kr
Löptid: 6 mån – 5 år
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Utan säkerhet i företaget: Säkerhet i företaget krävs
Utan personlig borgen: Personlig borgen krävs – Läs mer
Minsta omsättning:
Företagets historik: Aktivt i minst 6 mån
Kreditupplysning på företaget: Ja, hos UC
Kreditupplysning på företrädaren: Ja, hos UC
Utbetalningstid:
Bundenhet av ansökan: Ansökan är inte bindande

Villkoren kontrollerades automatiskt 2020-01-10. All insamlad data valideras regelbundet av  Viktor Svensson Viktor Svensson och  Kajsa Amnehagen Kajsa Amnehagen.

Fördelar

  • Inga dolda avgifter
  • Kan ansöka om lån oberoende företagsform

Nackdelar

  • Information om ränta, krav samt svarstid på ansökan saknas på hemsidan

Om Balanzia företagslån

Balanzia är en bifirma till GCC Capital AB och är ett finansiellt institut med huvudkontor i Sverige. De riktar sig till den nordiska marknaden och erbjuder finansiella tjänster till både privatpersoner och företag. De erbjuder företagslån, samt fakturaköp och leasing för företag. För privatpersoner tillhandahåller Balanzia privatlån.

Lånevillkor

Hos Balanzia kan du som företagare ansöka om ett företagslån på en valfri summa upp till 1 000 000 kronor. Du kan låna till det just du och företaget behöver, oavsett om det handlar om att hantera oförutsedda och plötsliga utgifter eller anställa personal. Löptiden på ditt lån är mellan 180 och 1 800 dagar. Inga dolda avgifter tillkommer och prissättningen på lånet är transparent.

Du kan ansöka om företagslån oberoende vilken företagsform ditt företag har: aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag samt enskilda firmor har möjligheten att ansöka om företagslån.

Service & säkerhet

Du kan komma i kontakt med Balanzia via telefon eller mejl. Kundtjänsten har öppet på vardagar mellan klockan 9:00 och 15:00 med lunchstängt mellan klockan 11:30 och 12:30. De har öppet dag före helgdag men då endast mellan klockan 9:00 och 11:30. Du har också möjlighet att fylla i ett kontaktformulär och därefter bli kontaktad. Du kan också besöka Balanzia på deras kontor på Kungsgatan 42 i Stockholm.

På Balanzias hemsida kan du läsa om klagomålshantering, kundkännedom och framför allt om dataskydd, vilket är viktigt för dig som kund att läsa så du känner dig trygg med att de hanterar dina uppgifter du lämnar.

Hur du ansöker

Du ansöker enkelt om företagslån direkt på Balanzias hemsida. Du börjar med att fylla i uppgifter som till exempel kontaktperson, ägare, omsättning samt önskat lånebelopp och löptid. Sedan skickar du iväg ansökan och Balanzia kommer därefter att hantera den. Information om hur lång tid det tar innan du får svar på din ansökan samt information om utbetalning saknas på hemsidan.

Sammanfattning

Hos Balanzia kan du ansöka om företagslån på upp till 1 000 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 1 800 dagar. Information om ränta, andra eventuella avgifter och vilka krav som ställs på dig och ditt företag saknas på hemsidan. Du ansöker enkelt på hemsidan, men information om svarstid på ansökan, utbetalning med mera saknas också på hemsidan.


Skärmdump från Balanzia företagslån

Recensionen publicerades 2019-01-24 av  Viktor Svensson Viktor Svensson

Öppettider

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Företagsuppgifter

Företagsnamn: GCC Capital AB
Org.nummer: 556058-8740
Adress: Kungsgatan 42
Postort:
Telefon: 08-557 66 500
E-post: [email protected]

Vad tycker kunderna om Balanzia företagslån?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Balanzia företagslån? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Balanzia företagslån:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.

Andra varumärken från GCC Capital AB


Balanzia
Ränta från
5,75 %
Maxbelopp
300 000 kr