Lånen.se
Direkto
Ansök kostnadsfritt

Direkto

Belopp: 10 000 – 500 000 kr
Ränta: 2,95 – 26,95 %
Löptid: 1 – 15 år
Anslutna långivare: 16 st
Ålderskrav: 20 år eller äldre
Utan UC: Nej
Ansök med BankID: Ja
Betalningsanmärkningar: Accepteras
Inkomstkrav: 8 333 kr/mån
Direktutbetalning: Nej
Utbetalningstid: 1 – 2 bankdagar

Betalningsanm. OK 16 anslutna långivare

Hur mycket kostar Direkto?

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.


Resultat

Räntekostnad
Ränteavdrag
Avgifter
Belopp att betala tillbaka
Effektiv ränta
Månadskostnad
Före ränteavdrag

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Direkto och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Hur bra är Direkto jämfört med konkurrenterna?Ränta De långivare som Direkto samarbetar med kan som lägst erbjuda 2,95 % i ränta. Direkto samarbetar med 16 långivare, vilket är fler än 13 % av konkurrenterna.
Beviljandegrad För att få ett lån beviljat krävs en månadslön på minst 8 333 kr. Direkto kräver att låntagaren är minst 20 år gammal. Även låntagare med betalningsanmärkningar accepteras.
Kundservice Kundservice hos Direkto har öppet i genomsnitt 9 timmar per dag på vardagar. Kundservice har dock inte öppet på helger.
Kundomdömen Direkto har inte fått några omdömen från låntagare.
Helhetsintryck Detta betyg baseras på ett helhetsintryck av allt ifrån enkelhet att ansöka om ett lån till bemötande från kundservice.
Slutbetyg Detta är en sammanvägning av samtliga ovanstående betyg.

Anslutna banker

Genom att använda Direkto kan du få offerter från följande långivare.


Marginalen Bank SevenDay Tryggkredit Brocc Santander Komplett Bank Lendify Balanzia Forex Bank Collector Bank Bigbank Bluestep Credento Konsumentkredit Nordnet Credway

Fördelar

  • Kostnadsfri tjänst
  • Accepterar många ansökningar
  • Möjligt att ansöka om höga lånebelopp

Nackdelar

  • Utbetalning tar oftast några dagar
  • Kundtjänst stängd på helger

Om Direkto

Direkto är en internettjänst som sedan 2012 kostnadsfritt jämfört lån för privatpersoner. Du kan ansöka och få svar från flera långivare trots att bara en kreditupplysning görs. Utan någon kostnad kan du också få hjälp med att samla dina nuvarande lån och krediter.

Fokus är att kunderna ska på ett smidigt och enkelt sätt ska kunna bestämma vilka villkor de vill ha för sitt lån. Det gör att du själv slipper jämföra vilken bank som passar dina önskemål bäst utan istället snabbt kan bli presenterad med passande erbjudanden.

Lånevillkor

Det finns ett stort spann av olika lånebelopp att välja mellan. Även lånetiderna är mycket flexibla. Detta gör att du som kund kan anpassa lånet så det passar dina önskemål. Räntan kan vara låg men beror bland annat på din bedömda betalningsförmåga och långivarnas villkor. Du kan inte låna om du har skuld hos kronofogden. Dock kan du låna med betalningsanmärkningar förutsätt bland annat att du tjänar minst 12 000 kronor i månaden och att betalningsanmärkningarna är minst 6 månader gamla.

Service och säkerhet

Kundservicen har stängt mellan tidigt fredag eftermiddag och måndag morgon. Vill du komma i kontakt med kundtjänst måste du alltså se till att göra det under en vardag. Du kan nå kundservice via telefon och mail. Hemsidan är väldesignad och informativ. Du får tydlig information om lånevillkor och hur du ansöker.

Hur du ansöker

Ansökan sker via Direktos hemsida utan kostnad. Du börjar med att fylla i lånebelopp och löptid. Direkt kan du då se en uppskattning på vad lånet kan komma att kosta. Eftersom de lån du erbjuds är baserade på bland annat din betalningsförmåga kan dock kostnaden självklart variera. När du hittat den lösning som verkar passa dig bäst skriver du in personuppgifter och eventuell medsökande. Sen kan du skicka in din ansökan. Direkto går igenom din ansökan och återkommer med förslag från långivare som passar in på dina villkor. Om något av alternativen passar dig bra kan du snabbt och smidigt acceptera erbjudandet. Pengarna betalas sedan ut inom några bankdagar.

Sammanfattning

Direkto är en kostnadsfri jämförelsetjänst för privatlån. Endast en kreditupplysning görs och du presenteras med de låneerbjudanden som passar bäst in på dina önskemål. Du har stor valfrihet beträffande lånebelopp och lånetid, dock kan det ta några dagar innan du får pengarna.

Öppettider

Måndag: 09:00 - 18:00
Tisdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 15:30
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Direkto AB
Org.nummer: 556962-9404
Adress: Birger Jarlsgatan 2
Postort: 114 34 Stockholm
Telefon: 020-252 626
E-post: [email protected]

Liknande lån

Lendo
Ränta från
3,25 %
Maxbelopp
500 000 kr
Consector
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Sambla
Ränta från
2,95 %
Maxbelopp
600 000 kr
Leta Lån
Ränta från
3,25 %
Maxbelopp
500 000 kr

Vad tycker kunderna om Direkto?


Skriv ett omdöme

Alla omdömen 0

Här finns inga kundomdömen ännu. Har du varit kund hos Direkto? Skriv gärna ett omdöme!


Skriv ett omdöme

Ditt betyg:
Ditt förnamn:
E-postadress:
(Visas inte offentligt)
Ge ditt omdöme en rubrik:
(Frivilligt)
Berätta om din upplevelse av Direkto:


Läs om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att skicka in ditt omdöme godkänner du denna hantering. Om ditt omdöme framstår som stötande eller av något skäl olämpligt kan publicering underlåtas.